طرز تهیه یک غذای خوشمزه با بادمجان
به گزارش وبلاگ همصحبت، در گزارش زیر طرز تهیه بادمجان پلو را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، بادمجان پلو در ایران به دو روش قزوینی و شیرازی طبخ می گردد و هر دو بسیار معروف هستند.
اگر شما نیز از هوادار های بادمجان و غذا هایی که با بادمجان تهیه می گردد هستید حتما از این غذا استقبال می کنید.
برنج:یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده:یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده:یک پیمانه
گوشت چرخ نموده:500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده:2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
روغن:نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
زردچوبه:به میزان لازم
در ابتدا بادمجان ها را حاضر کنید و آن ها را تفت دهید.
گوشت را به همراه پیاز داغ و گوجه فرنگی سرخ کنید.
به گوشت سرخ شده رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید (البته می توانید از روش کته هم بهره ببرید).
برنج آبکش شده را به همراه بادمجان و موادی که تهیه نموده اید به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید.
در آخر روی آن نصف لیوان مخلوط آب روغن بریزید و بگذارید تا برنج به خوبی دم بکشد.
پس از یک ساعت غذای شما آماده است.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان