طرز تهیه کیک ردولوت خانگی خوشمزه همراه با ویدیو
به گزارش وبلاگ همصحبت، این بار با طرز تهیه یک کیک ردولوت خانگی خوشمزه در کنار شما هستیم. این کیک خوشرنگ و متفات را می توانید تنها در چند مرحله ساده در آشپزخانه خود تهیه کنید. مواد اولیه این کیک کاملا در دسترس شما است و به راحتی می توانید از هر مغازه لوازم قنادی آن ها را تهیه کنید. برای تهیه این کیک این بار ما روشی نو انتخاب نموده ایم که قول می دهیم عاشق آن خواهید شد. طعم بیسکوییت شکلاتی برای لایه زیرین به همراه کیک ردولوت و لایه رویی با بافتی نرم و شیرین که با پنیر خامه ای ویلی درست شده است از خاطر هیچکس پاک نخواهد شد. شما می توانید این کیک خوشمزه را تهیه و به کسانی که دوستشان دارید تقدیم کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک ردولوت خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت خانگی
- بیسکوییت شکلاتی (پودر شده) 200 گرم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 200 گرم
- پنیر خامه ای ویلی خرید آنلاین دو بسته
- تخم مرغ دو عدد
- شکر سفید معمولی 140 گرم
- وانیل دو قاشق چای خوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی قرمز یک قاشق غذاخوری
- آرد 200 گرم
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک ردولوت خانگی خوشمزه
مرحله اول
دسرهای خوشمزه و هیجان انگیز زیادی در جهان با ردولوت تهیه شده است که کوکی ردولوت، پاناکوتای ردولوت و کیک ردولوت با پنیر ماسکارپونه چند مدل از آن ها هستند. این بار امامی خواهیم طرز تهیه یک کیک ردولوت خانگی متفاوت با پنیر خامه ای ویلی را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه این کیک ردولوت خانگی ابتدا باید بیسکوییت های شکلاتی پودر شده را با 50 گرم کره آب شده مخلوط کنید و هم بزنید. سپس کف قالب کیکی که انتخاب نموده اید را با مخلوط بیسکوییت و کره بپوشانید و برای یکساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه زیرین کیک شما سفت و آماده گردد.
مرحله دوم
یک کاسه تمیز بردارید و یک بسته پنیر خامه ای ویلی را داخل آن بریزید. دو عدد تخم مرغ را نیز به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا با پنیر مخلوط شوند. سپس 100 گرم کره و 100 گرم شکر را به ترکیب اضافه کنید و یک قاشق چای خوری وانیل روی آن بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
حالا نوبت رنگ دادن به این کیک خوشمزه است. یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو را به همراه یک قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز به ترکیب داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کیک شما کاملا یکدست گردد.
مرحله چهارم
در آخر 200 گرم آرد و دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مواد کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک شما آماده گردد. مواد آماده کیک ردولوت را در قالبی که زیر آن را با بیسکوییت شکلاتی پوشانده اید بریزید و طرف کیک را به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک شما آماده گردد.
مرحله پنجم
برای تهیه لایه رویی کیک، شما باید یک کاسه تمیز بردارید و یک بسته پنیر خامه ای ویلی دیگر را داخل آن خالی کنید. سپس یک قاشق چای خوری وانیل، 40 گرم شکر سفید معمولی و 40 گرم کره پاستوریزه آب شده را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی خامه ای و نرم به دست بیاورید.
مرحله ششم
پس از گذشت 40 دقیقه زمانی که از پخت کیک مطمئن شدید آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید. بعد از سرد شدن کیک مواد آماده خامه ای را روی کیک بریزید و با لیسک آن پخش کنید. در آخر می توانید کیک ردولوت خود را با میوه های جنگلی نیز تزئین کنید. نوش جان.
منبع: کتاب کاله