یک روش متفاوت برای مزه دار کردن مرغ

به گزارش وبلاگ همصحبت، مرغ کنجدی غذایی بسیار خوشمزه و خوش عطر است که مواد مغذی و ویتامین های مختلف زیادی دارد. در این مقاله با طرز تهیه مرغ کنجدی آشنا خواهید شد.

یک روش متفاوت برای مزه دار کردن مرغ

مرغ کنجدی بسیار خوش طعم و خوش عطر و روش آماده سازی آن، بسیار آسان است. شما با کمی دقت و چاشنی حوصله می توانید غذایی خوشمزه را در یک وعده غذایی برای پذیرایی از مهمانان آماده کنید و از خوردن آن در کنار یکدیگر لذت ببرید. در این مطلب از وبلاگ همصحبت به آموزش این غذای لذیذ و سالم پرداخته شده است.

آشنایی با طرز تهیه مرغ کنجدی

این غذا سرشار از مواد مغذی و ویتامین های مختلف است. این غذا همانند مرغ ربی، مرغ کنتاکی و مرغ شکم پر می تواند گزینه مناسبی برای قرار گرفتن در برنامه غذایی ماهانه شما باشد. در ادامه با دستور پخت مرغ کنجدی همراه ما باشید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ بدون استخوان و نصف شده: 6 عدد
  • دانه کنجد بوداده: یک قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1/2 پیمانه
  • عسل: 1/2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • آرد ذرت یا آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 1/5 قاشق چایخوری
  • زنجبیل آسیاب شده: 1/5 قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ کنجدی لذیذ و مقوی

  • ابتدا سینه های مرغ را به تکه هایی با ابعاد حدود 2.5 سانتی متر برش دهید.
  • سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا گرم گردد. بعد مرغ ها را به آن افزوده و حدود 6 دقیقه حرارت بدهید تا تغییر رنگ دهند.
  • در ظرف دیگری سس سویا، عسل، آرد ذرت، آب، فلفل قرمز و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب یک دستی حاصل گردد.
  • سس تهیه شده را روی مرغ های داخل تابه بریزید، چند دقیقه ای روی حرارت بماند تا سس کمی غلظت پیدا کند.
  • بعد از اندکی غلظت یافتن، سس را روی مرغ ها دانه کنجد بپاشید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید مواد با حرارت کم بپزند، تا هنگامی که مرغ، سس را به خود جذب کند.
  • مرغ کنجدی آماده شد. می توانید آن را با پیازچه، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تزیین کنید، سپس با برنج سرو نمایید.

اگر به دستور پخت غذاهای خانگی علاقه دارید، این زرشک پلو را بدون مرغ بپزید را بخوانید.

نکات پخت مرغ کنجدی لذیذ:

  • می توانید در انتها پخت چند قطره روغن زیتون روی مرغ ها بریزید. البته زیاد نباشد.
  • به جای زنجبیل آسیاب شده می توان از زنجبیل تازه نیز بهره برد.
  • اگر احساس کردید سس بیش از حد غلیظ است می توان مقداری آب افزود.

پیشنهاد مطالعه: مطلب پنیر پیتزا را در خانه درست کنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "یک روش متفاوت برای مزه دار کردن مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک روش متفاوت برای مزه دار کردن مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید