طرز تهیه فراید رایس (پلو چینی)
به گزارش وبلاگ همصحبت، درست کردن پلوی چینی یک قانون همیشگی دارد؛ سس و مواد آن را از قبل آماده کنید تا در کم تر از 10 دقیقه بتوانید یک پلوی چینی خوشمزه درست کنید. در تهیه این پلوی سرخ شده چینی از تخم مرغ استفاده می شود و به راحتی با سبزیجات یخ زده ای که از قبل در فریزر گذاشته اید درست می شود. ما در این رسپی برای لذیذتر کردن پلو چینی به آن میزان زیادی بیکن هم اضافه می کنیم. خوبی پلو چینی این است که می توانید به سلیقه خودتان به آن میگو، مرغ یا فیله گوشت هم اضافه کنید و تغییراتی هم می توان در نوع سبزیجات آن ایجاد کرد. هرچند توصیه نمی کنیم برنج را از قبل پخته و در فریزر نگهدارید اما این کار باعث سریع تر درست شدن این غذا می شود. اضافه کردن تخم مرغ، پروتئین این غذا را تامین می کند. میگو و مرغ را حتما قبل از اضافه کردن به برنج با پیاز تفت دهید.
مواد لازم
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- سیر دو حبه
- پیاز یک عدد نصف
- بیکن 120 گرم
- برنج دو فنجان
- تخم مرغ سه عدد (هم زده)
- موسیر / پیازچه / تره فرنگی / نخود / ذرت / هویج یک فنجان (خرد شده)
مواد لازم برای سس
- سویا سس دو قاشق غذاخوری
- آب یک قاشق غذاخوری
- روغن کنجد نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه فراید رایس (پلو چینی)
مرحله اول
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
مرحله دوم
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
مرحله سوم
پیاز، سیر و بکین را داخل به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید و یک دقیقه و نیم بپزید تا بیکن به رنگ طلایی روشن درآید.
مرحله چهارم
برنج و پس از آن سس را اضافه کنید. 2 دقیقه بپزید تا مایع داخل غذا بخار شود.
مرحله پنجم
برنج را در گوشه ماهیتابه جمع کنید. نصف قاشق غذاخوری روغن در قسمت خالی ماهیتابه اضافه کنید و ماهیتابه رو طوری روی اجاق تنظیم کنید که حرارت در مرکز قسمت خالی ماهیتابه قرار گیرد. تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید و اجازه دهید بپزد تا سفت شود. (تخم مرغ را شل و عسلی برندارید)
مرحله ششم
حالا تخم مرغ و برنج و ترکیباتش را باهم هم بزنید، ماهیتابه یا ووک را از روی اجاق بردارید و تا گرم است نوش جان کنید!
منبع: کتاب کاله