طرز تهیه سالاد سزار رستورانی با سس مخصوص در خانه!
به گزارش وبلاگ همصحبت، برای خوردن یک سالاد سزار رستورانی خوشمزه نیازی نیست که به رستوران بروید، خودتان در خانه می توانید با رعایت چند نکته برترین سالاد سزار را تهیه کنید.
سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین سالادهای بین المللی است که در ایران نیز هواداران بسیاری دارد؛ روش های مختلفی برای تهیه این سالاد وجود دارد؛ عده ای که دوست دارید این سالاد را با کالری کمتر استفاده نمایند، سالاد سزار با مرغ گریل را سفارش می دهند. ما در این مطلب از وبلاگ همصحبتمگ قصد داریم طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری و تنوری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار رستورانی
- کاهو 1 بوته
- سینه مرغ 4 عدد
- نان تست 2 عدد
- روغن زیتون و سیر به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس سالاد سزار
- پنیر پارمزان رنده شده 6 قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
- سیر 2 حبه
- سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس سالاد سزار رستورانی
برای داشتن یک سالاد سزار حرفه ای، تهیه سس سالاد سزار اهمیت بسیاری دارد؛ در ادامه همراه ما باشید با آموزش سالاد سزار رستورانی.
مرحله اول
برای طرز تهیه سالاد سزار خانگی در ابتدا ضروری است تا سس را آماده کنید؛ برای تهیه سس سیر را رنده نموده و در ظرف مناسب بریزید؛ سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رقیق گردد؛ در این مرحله ضروری است که سس خردل را به ترکیب اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد از ترکیب شدن این دو سس با یکدیگر، آبلیمو و ادویه ها را اضافه کنید؛ توجه داشته باشید می توانید مطابق با ذائقه خود مقدار آبلیمو را کم یا زیاد کنید و در نهایت به مواد سس بالزامیک و پنیر پارمزان زده و سس آماده شده را کنار بگذارید.
طرز تهیه سالاد سزار
بعد از آماده کردن سس در این مرحله به سراغ خرد کردن مواد و آماده کردن سالاد می رویم؛ توجه داشته باشید که اگر از فیله مرغ به جای خود مرغ استفاده می کنید، فیله ها به میزان تعداد نفرات باشد.
مرحله اول
فرقی نمی کند که بخواهید سالاد سزار با مرغ سوخاری درست کنید یا گریل، در هر صورت ضروری است که از قبل فیله ها را طعم دار کنید؛ برای این منظور، یک حبه سیر را رنده زده و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید؛ سپس مرغ را درون مواد قرار داده و به خوبی ماساژ دهید تا مواد به خرد مرغ برود.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه سالاد سزار، ضروری است که نان های تست را به صورت مکعبی خرد نموده و با همان ترکیبی که در بالا برای مرغ ها استفاده نموده اید، نان های تست را مزه دار کنید و در سینی فر به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند؛ برای اینکار می توانید از ماهیتابه هم بهره ببرید.
مرحله سوم
یک تابه را روی شعله گاز قرار داده و فیله های مرغ را درون آن قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت بالا سرخ کنید؛ مهم ترین نکته ای که هنگام طرز تهیه سالاد سزار خانگی باید به آن توجه داشت نحوه سرخ کردن فیله های مرغ است؛ اگر می خواهید فیله های آبداری داشته باشید، هنگام سوخاری یا گریل کردن آن از حرارت بالا بهره ببرید.
مرحله چهارم
برترین نوع کاهو برای سالاد سزار اصل، کاهو پیچ است؛ اما در صورتی که به این کاهو دسترس ندارید، می توانید از کاهو معمولی نیز بهره ببرید. کاهوها را در میزان میانه خرد کنید و بعد آن را شسته و اجازه دهید تا آب آن خشک گردد؛ سپس کاهو را در ظرف مورد نظر ریخته و نان سوخاری را به آن اضافه کنید.
مرحله پایانی
در این مرحله مرغ خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی روی سالاد سزار بگذارید و در نهایت سس سالاد را اضافه نموده و مجدد روی آن پنیر پارمزان بریزید؛ هر چقدر پنیر سالاد بیشتر باشد، طعم آن لذیذتر خواهد شد؛ اکنون سالاد سزار رستورانی شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.
نکات مهم در تهیه سالاد سزار
- برای تهیه سس سالاد سزار می توانید از سس هزار جزیره بهره ببرید تا مزه سالاد لذیذتر گردد.
- اگر به سیر حساسیت دارید، می توانید از پودر سیر استفاده کند.
- خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر می دهد و نباید از آن ها استفاده کرد.
- برای جلوگیری از نرم شدن نان تست، از ریختن سس روی آن خودداری کنید.
- سعی کنید کاهو را به صورت مکعبی درشت خرد کنید.