طرز تهیه 5 نوع ژله آلوئه ورا؛ پرخاصیت و خوشمزه

به گزارش وبلاگ همصحبت، خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از انواع دسر که مناسب برای پذیرایی از مهمانان است ژله در طعم های مختلف است. در این بین ژله های آلوئه ورا به دلیل داشتن طعمی خاص و خوش مزه هواداران زیادی دارند. همچنین ژله آلوئه ورا به خاطر نداشتن رنگ، برای تهیه دسرهای جذابی نظیر ژله تزریقی، ژله سه بعدی و … مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب طرز تهیه ژله با طعم آلوئه ورا به چند روش آورده شده است.

طرز تهیه 5 نوع ژله آلوئه ورا؛ پرخاصیت و خوشمزه

اگر طرز تهیه نوع خاصی از این ژله مد نظر شما است، برای دسترسی سریع به محتوای مورد نظرتان از فهرست موضوعی زیر بهره ببرید.

1. ژله آلوئه ورا سفید

2. ژله آلوئه ورا با بستنی

3. ژله آلوئه ورا با خامه

4. ژله آلوئه ورا با شیر

5. ژله آلوئه ورا با تزئین گل سرخ

1. طرز تهیه ژله آلوئه ورا سفید

مواد لازم (برای 4 نفر)
پودر ژله با طعم آلوئه ورا 1 بسته
شیر پاستوریزه1.5 لیوان

زمان لازم برای آماده کردن ژله: 20 دقیقه

طرز تهیه

  • پودر ژله را درون شیر ریخته و آن را به روش بن ماری به خوبی حل کنید.
  • مایه ژله را درون قالب بریزید.
  • قالب را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد و سفت گردد. (حداقل زمان لازم برای بستن ژله سه ساعت است، ولی هرچه ژله بیشتر در یخچال بماند سفت تر می گردد و راحت تر از قالب جدا می گردد.)
  • قالب را از یخچال بیرون آورده و کف آن را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید. (این کار به راحت تر جدا شدن ژله از قالب یاری می نماید.)
  • ژله را از قالب جدا نموده و نوش جان کنید …

نکته: می توانید این ژله را در جام یا ظرف مخصوص سرو آماده کنید تا نیازی به جدا کردن از قالب نباشد.

2. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با بستنی

مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر)
ژله با طعم آلوئه ورا2 بسته
بستنی لیوانی وانیلی2 عدد
آب جوش3 لیوان
رنگ خوراکی (دلخواه) کمی از رنگ مورد نظر

زمان لازم برای آماده کردن ژله: 20 دقیقه

مراحل تهیه

  • دو بسته پودر ژله را با 3 لیوان آب جوش مخلوط نموده و به خوبی حل کنید.
  • هنگامی که پودر ژله کاملا حل شد کمی صبر کنید تا خنک و هم دما با بستنی گردد.
  • سپس بستنی های هم زده را به ژله اضافه کنید.
  • در این مرحله در صورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی به مایه دسر اضافه کنید. (مثلا رنگ صورتی)
  • مواد را خوب هم بزنید تا رنگ آن کاملا یکدست گردد.
  • سپس آن را در قالب یا ظرف مورد نظر ریخته و آن را حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
  • پس از 4 الی 5 ساعت ژله بستنی شما آماده سرو است.

نوش جان …

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ژله بستنی و ژله ساده

3. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با خامه

مواد لازم
ژله با طعم آلوئه ورا 1 بسته
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه صبحانه (نه سفت باشد نه آبکی) 1 لیوان

زمان لازم برای آماده کردن ژله: 20 دقیقه

روش تهیه

  • پودر ژله را در یک ظرف ریخته و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
  • سپس ژله را با یک همزن به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کامل حل گردد؛ آن را کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.
  • خامه را نیز از یخچال بیرون گذاشته تا با مایع ژله هم دما گردد. (در غیر این صورت وقتی خامه سرد را به ژله اضافه کنید مایه ژله بریده می گردد).
  • در این مرحله وانیل و یک لیوان خامه را اضافه نموده و مجددا آن را هم زده تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • کمی از آن مواد را بچشید؛ اگر شیرینی آن کم بود کمی شکر به آن بیافزائید.
  • مایه حاصله را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد و سفت گردد.

نوش جان …

نکته: به جای 1 لیوان خامه می توانید از 1 لیوان بستنی وانیلی یا ماست هم بهره ببرید.

4. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با شیر

مواد لازم (برای 4 نفر)
ژله با طعم آلوئه ورا 1 بسته
آب جوش 1 لیوان سرخالی
شیر پرچرب 3/4 لیوان

زمان لازم برای آماده کردن ژله: 20 دقیقه

دستور تهیه

  • پودر ژله را در یک لیوان سرخالی آب جوش حل کنید. (می توانید ظرف را روی بخار کتری گذاشته تا به روش بن ماری پودر ژله کامل حل گردد.)
  • سپس مایع ژله و شیر را در دمای آشپزخانه گذاشته تا هم دما شوند.
  • زمانی که هر دو هم دما شدند شیر را به مایع ژله اضافه کنید.
  • مواد را 30 ثانیه با همزن برقی هم زده تا خوب با هم ترکیب شوند.
  • در این مرحله مخلوط مواد را از صافی عبور داده تا یک مایع صاف و یکدست داشته باشید.
  • اکنون مایه ژله را در جام یا ظرف مورد نظر ریخته و آن را در یخچال بگذارید.
  • پس از حداقل سه ساعت (بسته به دمای یخچال) دسر آماده است.
  • می توانید روی ژله را با خرده های میوه آلوئه ورا تزئین کنید.

نوش جان …

5. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با تزئین گل سرخ

مواد لازم
پودر ژله با طعم آلوئه ورا دو بسته
گل سرخ کمی
آب سرد و آب جوش از هر کدام یک لیوان

زمان لازم برای آماده کردن ژله: 20 دقیقه

دستور تهیه

  • داخل یک کاسه پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نموده و به خوبی هم بزنید. (دانه های پودر ژله باید به خوبی در آب حل شوند.)
  • سپس یک لیوان آب سرد هم به آن اضافه نموده و مخلوط کنید.
  • گل سرخ را داخل ژله ریخته، آن را هم زده تا گل ها کاملا در ژله پخش شوند.
  • قالب ژله را کمی چرب نموده و مایه را به آن بیافزائید.
  • قالب را درون یخچال گذاشته تا ژله کاملا ببندد.
  • پس از نیم ساعت ژله را از یخچال بیرون آورده و کمی آن را هم بزنید. (این کار باعث می گردد گل هایی که روی سطح ژله آمده اند به خوبی همه جا پخش شوند.)
  • پس از حداقل سه ساعت (بسته به دمای یخچال) ژله شما آماده است.
  • ژله را به آرامی از قالب جدا نموده و نوش جان کنید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه ژله تخم شربتی

سخن آخر

در این مقاله روش های تهیه دسر آلوئه ورا به چند روش سریع و آسان آورده شد؛ اگر شما به دنبال تهیه دسرهای آسان و خوش مزه هستید می توانید از مطلب طرز تهیه ژله ساده + نمونه های تزیین نیز در وبلاگ همصحبت دیدن کنید. آیا شما هم تجربه ای از درست کردن ژله آلوئه ورا دارید؟ لطفا نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان وبلاگ همصحبت در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه 5 نوع ژله آلوئه ورا؛ پرخاصیت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 نوع ژله آلوئه ورا؛ پرخاصیت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید