طرز تهیه موهیتو انار با فرمول سرآشپز

به گزارش وبلاگ همصحبت، فصل های سرد سال فرصت مناسبی برای استفاده از میوه های زمستانی هستند. شاید تا به حال به سرو یک نوشیدنی هیجان انگیز به جای آب انار در شب یلدا فکر نموده باشید. در این دستور یک نوشیدنی برای شب یلدا می کنیم؛ این نوشیدنی نوعی موهیتو انار است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تهیه می گردد.

طرز تهیه موهیتو انار با فرمول سرآشپز

مواد اولیه این نوشیدنی شامل لیموناد خانگی، سیروپ نعنا و نوشیدنی موهیتو انار است که هرکدام از این موارد به سادگی در مراحل تهیه توضیح داده شده است. مهم ترین نکته در تهیه این نوشیدنی استفاده از مواد اولیه تازه است که باعث می گردد نوشیدنی شما عطر و طعم خاص و متفاوتی به خود بگیرد. بنابراین بهتر است هیجان نوشیدنی برای شب یلدا را از دست ندهید و برای تهیه نوشیدنی موهیتو و انار دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه موهیتو انار

  • شکر یک لیوان
  • آب چهار لیوان
  • سیروپ نعنا یک یا دو قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا تازه به اندازه لازم
  • برگ نعنا تازه (خردشده) 10 برگ
  • لیموترش به اندازه لازم
  • آب انار لاکی دو یک لیوان
  • آب گازدار لاکی یو با طعم لیمو یک لیوان
  • دانه انار (برای تزیین) به اندازه لازم
  • آب لیموترش تازه نصف لیوان

طرز تهیه موهیتو انار برای شب یلدا

مرحله اول

برای تهیه موهیتو انار ابتدا باید سیروپ نعنا را تهیه کرد. برای آغاز آب و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله میانه قرار دهید، آن را مدام هم بزنید تا به نقطه جوش برسد و شکر به طور کامل در آب حل گردد. سپس برگ نعنا را به آن اضافه کنید. سیروپ را به مدت 10 دقیقه روی شعله کم بگذارید تا بجوشد.

مرحله دوم

سیروپ نعنا را از روی گاز برداشته و کنار بگذارید تا خنک گردد. بهتر است سیروپ را دو تا سه ساعت کنار بگذارید تا عطر و طعم دلخواه را بگیرد. سپس برگ های نعنا را از آن خارج کنید و دور بریزید. به این ترتیب سیروپ نعنا برای تهیه نوشیدنی برای شب یلدا آماده شده است.

مرحله سوم

قبل از تهیه نوشیدنی موهیتو انار باید لیموناد تازه خانگی را تهیه کنید. اگر حوصله درست کردن لیموناد را ندارید از آب گازدار با طعم لیمو که در بازار موجود است هم می توانید بهره ببرید. اگر لیموناد خانگی را ترجیح می دهید، برای تهیه آن ابتدا شکر و یک و نیم لیوان آب را در یک قابلمه کوچک ریخته روی گاز با شعله کم قرار دهید تا شکر کامل در آب حل گردد. سپس سیروپ شکر را در یک لیوان یا ظرف دیگری بریزید تا خنک گردد.

مرحله چهارم

آب لیموترش را با یک سوم پیمانه از محلول شکر و آب به جای مانده مخلوط کنید و هم بزنید. لیموناد خانگی حاضر است. می توانید لیموناد را تست کنید و در صورت دلخواه سیروپ شکر بیشتری به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

حال به سراغ تهیه موهیتو انار خواهیم رفت. لیموترش را خوب شسته و با پوست حلقه حلقه خرد کنید. برای تهیه این نوشیدنی دو حلقه لیمو کافی است.

مرحله ششم

یک لیوان بزرگ مناسب سرو نوشیدنی برای شب یلدا انتخاب نموده، لیموترش، سیروپ نعنا و نعنا خرد شده را در آن بریزید و مواد را کمی با هم مخلوط کنید تا هرکدام طعم خود را آزاد نمایند و با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

اندازهی یخ در لیوان بریزید. لیموناد و آب انار را به آن اضافه نموده و نوشیدنی را خوب هم بزنید. سودا را روی نوشیدنی موهیتو انار ریخته و روی آن را با دانه های انار و برگ های کوچک نعنا تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه موهیتو انار با فرمول سرآشپز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موهیتو انار با فرمول سرآشپز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید