طرز تهیه ادویه کاجون
به گزارش وبلاگ همصحبت به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.

مواد لازم ادویه کاجون
نمک | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
تکه های فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه کاجون
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 22 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 22 آبان 1399
گردآورنده: hamsohbat.dostblog.ir
شناسه مطلب: 7146
به "طرز تهیه ادویه کاجون" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ادویه کاجون"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید