زرشک پلو با جوجه حلزونی، شیک و خوشمزه
به گزارش وبلاگ همصحبت، زرشک پلو معمولا با ران یا سینه کامل مرغ تهیه می گردد اما گاهی اوقات برای تنوع می توانید آن را با مرغ تکه ای یا شکل های دیگر درست کنید که در این صورت هم بسیار خوشمزه می گردد.
زرشک پلو با جوجه حلزونی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه یک پلو مخلوط بسیار شیک است. شما می توانید این غذای مجلسی را با جوجه حلزونی و داخل تابه تهیه کنید یا می توانید آن را در فر بگذارید. در این مطلب هر دو روش را به شما خواهیم گفت. زرشک پلو با جوجه حلزونی خیلی سریع آماده می گردد و شما می توانید با استفاده از سینه مرغ بدون استخوان یا فیله مرغ آن را مزه دار و یک غذای درجه یک تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با جوجه حلزونی
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- برنج 2 پیمانه
- زرشک 1/2 پیمانه
- زعفران به میزان لازم
- شکر 1 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه زرشک پلو با جوجه حلزونی
مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو زعفرانی ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نواری ببرید. سپس نوارها را روی تخته چوبی بگذارید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب بکوبید تا صاف گردد. مرغ های خردشده را داخل یک کاسه بریزید و ادویه ها و کمی زعفران و پیاز خردشده را اضافه کنید و هم بزنید تا مزه دار گردد. 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد هم برود.
مرحله دوم
در ادامه برنج را بشویید و با کمی نمک خیس کنید. زرشک را هم به همین شکل خیس کنید. برنج را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. کف روی برنج را بگیرید و برنج را آبکش کنید. کف قابلمه ته دیگی را که دوست دارید بگذارید یا می توانید برنج را به صورت کته درست نمایید. زرشک را با کمی شکر و کره داخل یک تابه تفت دهید تا خوش رنگ گردد.
مرحله سوم
هر یک از نوارها را رول و با خلال دندان محکم کنید. می توانید هر نوار را رول کنید و داخل سیخ چوبی قرار دهید و در تابه سرخ کنید تا طلایی گردد. از یک طرف دیگر می توانید سیخ ها را سینی فر بگذارید و 20 دقیقه اجازه دهید تا بپزد. در نهایت زرشک را روی برنج بریزید و با جوجه حلزونی سرو کنید. این غذا را در کنار سوپ رشته بدون مرغ مخصوص سرماخوردگی نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه زرشک پلو با جوجه حلزونی
- شعله گاز موقع سرخ شدن باید کم باشد تا مرغ ها خوب مغزپخت شوند.
- به دلخواه می توانید گوجه سرخ شده نیز در کنار این پلو بهره ببرید.
- اگر می خواهید برنج را به صورت کته دم بگذارید باید نمک و آب آن را کمتر بریزید. از آغاز پخت کمی روغن بریزید و برنج را دم بگذارید. در سرانجام کمی زعفران روی برنج بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی یک شام راحت با سیب زمینی و پنیر + ویدئو را ببینید.
منبع: پیام دلتا