مجذوب کننده ترین پیش غذاها را با این روش درست کنید

به گزارش وبلاگ همصحبت، در کشورهای خارجی تنوع پیش غذاهایی که همراه با نان تست یا نان شور سرو می گردد زیاد است. آنها به این مخلوط پوره مانند که البته بافت آن هم به نرمی پوره نیست دیپ (Dip) می گویند.

مجذوب کننده ترین پیش غذاها را با این روش درست کنید

پوره آووکادو با طعم زیتون از این دیپ هاست که با استفاده از آووکادو درست می گردد.

مواد لازم

2 عدد آووکادوی درشت و رسیده

2 عدد فلفل قرمز تند (ریز گردد)

یک حبه سیر

یک پر موسیر

2 ق س روغن زیتون بو دار

یک عدد لیموترش (آب آن گرفته گردد)

به اندازه لازم نمک و فلفل

یک ق س جعفری نیمه خرد شده

1. آووکادوها را نصف نموده و پس از بیرون آوردن هسته هایشان، با قاشق گوشت داخل آووکادو را خالی کنید. سپس آنها را در کاسه ای بریزید و با چنگال له کنید.

2. فلفل، سیر و موسیر را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون و آبلیمو به آووکادوهای له شده اضافه کنید و هم بزنید. اندازهی هم نمک و فلفل بیفزایید و دوباره خوب هم بزنید.

3. مخلوط مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای جعفری خرد شده از گشنیز خرد شده هم می توانید بهره ببرید.

منبع: همشهری آنلاین

به "مجذوب کننده ترین پیش غذاها را با این روش درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجذوب کننده ترین پیش غذاها را با این روش درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید