10 دانش فنی در حوزه بیوتکنولوژی آماده واگذاری به بخش خصوصی

به گزارش وبلاگ همصحبت به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، صابر گلکاری در نشست مجازی ارزیابی عملکرد سال 1399 این پژوهشگاه که با حضور دکتر بازرگان، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار گردید، به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته این پژوهشگاه پرداخت و مهمترین فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشگاه از جمله دستیابی به 10 دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی را خاطرنشان کرد.

10 دانش فنی در حوزه بیوتکنولوژی آماده واگذاری به بخش خصوصی

وی در تبیین مهمترین فعالیت ها و دستاوردهای شاخص پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از معرفی رقم نو لیموی مقاوم به بیماری جاروک لیموترش، سالم سازی 20 هسته اولیه ارقام مهم سیب، زردآلو و گلابی در قالب تفاهم چهار جانبه با تاییدیه مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال و دستیابی به باکتری های محرک رشد خیار، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه ای گلخانه ای اطلاع داد.

گلکاری اضافه نمود: پروبیوتیک های بومی مؤثر بر عملکرد طیور گوشتی و تخم گذار، طراحی، ساخت و بهره برداری سیستم هاضم نیمه خشک به سفارش سازمان پسماند شهرداری اصفهان و فناوری فراوری آستاگزانتین از ریز جلبک از دیگر دستاوردهای نو این پژوهشگاه است.

وی اظهار داشت: دانش فنی نانوامولسیون محرک مقاومت القایی و کنترل کننده فساد پس از برداشت میوه، فراوری نانو کامپوزیت هیدروژن بر پایه نشاسته، فراوری نانوذرات هیدروکسی آپاتیت، پوشش بیونانو کامپوزیت مبتنی بر پکتین و نانو سلولز با قابلیت افزایش ماندگاری گوشت مرغ، دانش فنی پداژه های بالغ تجاری در دو رقم گلایول و توسعه سیستم های کشت بسته طبقاتی برای گیاهان دارویی هم از دیگر دستاوردهای شاخص این پژوهشگاه است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "10 دانش فنی در حوزه بیوتکنولوژی آماده واگذاری به بخش خصوصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 دانش فنی در حوزه بیوتکنولوژی آماده واگذاری به بخش خصوصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید