پیروزی السیلیه با انصاری فرد
به گزارش وبلاگ همصحبت، ملی پوش ایرانی السیلیه در جریان فزونی تیمش مقابل ام صلال 90 دقیقه بازی کرد.

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ همصحبت، در نخستین مسابقه هفته یازدهم لیگ ستارگان قطر، تیم السیلیه که کریم انصاری فرد را مثل همه بازی های این فصل در ترکیب و خط حمله داشت، از ساعت 17:40 امشب در استادیوم سحیم بن حمد مقابل ام صلال رده یازدهمی نهاده شد.
السیلیه در مسابقه خارج از خانه امشب در دقایق 3 و 38 روی دو ارسال مجدی موسی از روی ضربات ایستگاهی و ضربات سر مصطفی عبدالحمید و عبدالقادر الیاس به گل رسید و این فزونی را تا خاتمه بازی حفظ کرد و با دو گل ام صلال را شکست داد.
یاران انصاری فرد که پس از یک تساوی و یک باخت، در هفته دهم لیگ ستارگان به فزونی رسیده بودند، امشب هم توانستند از سد ام صلال عبور نمایند تا 17 امتیازی شوند و در رده چهارم جدول قرار بگیرند.
کریم انصاری فرد در حالی که طی دیدارهای اخیرشان در جام ستارگان قطر حضور نداشت، امشب در یازدهمین بازی فصل خود برابر ام صلال 90 دقیقه در زمین بود و با 5 گل زده به کارش در دور رفت لیگ ستارگان خاتمه داد.
منبع: خبرگزاری دانشجو