7 عادت روزانه برای تقویت هوش بزرگسالان

به گزارش وبلاگ همصحبت، راز و رمز تقویت هوش و حافظه در سنین بالا می تواند به سادگی برای شما شکافته گردد زمانی که در زندگی روزمره خود تغییراتی لذت بخش ایجاد کنید. از سال ها پیش این باور در میان مردم وجود داشت که افراد با اندازه هوش تعیین متولد می شوند و در حقیقت کوشش اصلی انسان برای استفاده از همان اندازه هوش در زندگی فردی و اجتماعی است، اما محققان ثابت نموده اند که هر انسانی می تواند با ترفند های محرک و تقویت کننده هوش خود را افزایش دهد.

7 عادت روزانه برای تقویت هوش بزرگسالان

می دانیم که یادگیری استعداد های نو با هوش بالاتر سریعتر و ساده تر انجام خواهد شد پس برای همین منظور بایستی روش های ساده و بدون هزینه ای که باعث افزایش هوش و توانایی یادگیری ما می شوند را شناخته و از آن ها استفاده کنیم.

راه و روش های تقویت هوش و حافظه در سنین بالا

در این بخش 7 روش موثر در افزایش هوش و یادگیری به شما معرفی خواهیم کرد.

1- برای تقویت هوش در بزرگسالی نوازندگی کنید

بله درست متوجه شدید، نواخت یکی از آلات موسیقی روشی است برای تقویت یادگیری. جالب است بدانید که دانشمندان به این واقعیت دست یافته اند که نواخت یکی از ادوات موسیقی توانایی مغز را در یادگیری ریاضیات، زبان نو، قدرت تحلیل و... افزایش می دهد. از طرفی نوازندگی به واسطه تقویت نیمه یادگیری مغز قدرت خلاقیت را در فرد چند برابر می سازد.

2- مطالعه کنید هر چه که باشد تا هوشتان در بزرگسالی تقویت گردد!

فواید مطالعه در فکر شما با لذت تماشای یک فیلم هیجان انگیز برابر است. در حقیقت گاهی مهم نیست که چه چیزی را می خوانید چرا که به واسطه مطالعه فکر شما استرس های بیرونی را به حالتی لغو می نماید.

مطالعه و خواندن روزنامه، مجله، کتاب و... علاوه بر افزایش مقدار معلومات موجب می گردد که فکر شما در تشخیص الگو ها و درک فرآیند با دقت تفسیر بالاتری عمل کند همین نیروی کاهش و مقابله با استرس را در فکر شما چند برابر می سازد.

3- راه تقویت هوش بزرگسالان با ورزش کردن آن هم از جنس مداوم

مثل همواره یکی از گزینه های توصیه شده برای رسیدن به موفقیت و آرامش ورزش کردن است. انجام حرکات ورزشی به طور مداوم و البته متناوب بسیار مفیدتر از انجام حرکات ورزشی سخت در دوره زمانی کوتاه است.

زمانی که ورزش می کنید سلول ها سرشار از BDNF که نوعی پروتئین است می شوند. سلول های مغز بعد از این تغییرات با قدرت فوق العاده در حافظه، یادگیری، تمرکز و درک مطالب روبرو می شوند. دانشمندان هشدار دادند که نشستن طولانی مدت و بی تحرکی نوعی مرگ آرام برای مغز است به همین علت اهمیت ورزش را نباید نادیده گرفت.

4- تقویت هوش بزرگسال با یادگیری زبان نو

حل کردن پازل های مختلف را برای تقویت هوش و حافظه خود فراموش کنید و به سراغ یادگیری زبان نو بروید تا علاوه بر بهره گیری از مزیت های یادگیری یک زبان نو مغز خود را همچون یک منبع یادگیری محیا سازید.

دانشمندان بر این باورند که افراد چند زبانه قدرت بیشتری در حل مسائل سخت و پازل های سخت دارند. یادگیری یک زبان نو این امکان را به مغز شما می دهد که در تحلیل مسائل قدرت بالاتری داشته باشد و برای حل مسائل و مسائل راه کار های بهتری خلق کند. علاوه بر آن صحبت کردن به دو زبان می تواند اعتماد به نفس و تسلط بر محیط را در شما افزایش دهد.

5- برای تقویت هوش بزرگسالان انباشته یادگیری های خود را تست کنید

بسیاری از دانش آموزان دبیرستان و دانشگاه در یک سری از امتحانات به طور کلی مقدار یادگیری های خود را می آزمایند که این روشی است عالی برای تقویت هوش و یادگیری که با قرار گرفتن در چنین شرایطی به حرکت در می آید.

احتیاج به یادگیری تجمعی و قرار گرفتن در چنین شرایطی ما را برای فراگیری و تقویت هوش محیا می سازد پس در صورتی که امکان داشت خود را در تست های مجموعه ای تست کنید.

شرکت در مسابقات تلویزیونی و رادیویی که بر اساس اطلاعات عمومی انجام می گردد احتیاج به یکپارچگی دارد که فکر را به سمت این فرآیند راهنمایی می نماید. تمام این اوصاف در یک کلمه منجر به افزایش هوش می شوند.

6- مغزتان را وادار به کار کنید

نه به این معنا که فعالیت فیزیکی برای مغز فراهم سازید بلکه کار کشیدن از مغز یعنی تحریک و به چالش کشیدن آن. سودوکو، پازل، چیستان، بازی های گروهی، بازی با کارت های مختلف. تمام این بازی ها طیف عظیمی در مسیر های عصبی و سیناپس ایجاد می نماید که اساسا قدمی برای تقویت هوش است.

زمانی سلول های عصبی در شرایط نو پاسخ می دهند که توانایی بیشتری داشته باشند و ما با انجام این بازی های فکری و فکری این شرایط را از پیش برای مغز ایجاد نموده ایم و به مرور زمان افزایش هوش را در خودمان خواهیم دید.

7 عادت روزانه برای تقویت هوش بزرگسالان

7- مدیتیشن، تفکر عمیق از راه های تقویت هوش بزرگسالان

در سال 1992 دالای لاما ، ریجارد دیویدسون را دعوت کرد تا در یک سری مطالعات دقیق امواج مغزی را در زمان تفکر و تمرکز بر روی موضوعی خاص بسنجد. نتایج کامل این تحقیقات در سال 2004 در مجله وال استریت منتشر شد که حاکی از تاثیر مثبت تفکر و تمرکز بر روی افزایش هوش داشت.

در حقیقت با تمرکز و مدیتیشن تسلط مغز در کنترل احساسات و فعالیت های مربوط به هوش و یادگیری چندین برابر می گردد به همین علت است که مردمان شرق باستان پیش از شرکت در حساس ترین موقعیت ها دقایقی را به مدیتیشن می پرداختند. در واقع به زبان عامیانه مدیتیشن روشی است برای در اختیار گرفتن نیروی مغز برای تقویت هوش و ذکاوت.

منبع: نمناک

منبع: فرارو

به "7 عادت روزانه برای تقویت هوش بزرگسالان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 عادت روزانه برای تقویت هوش بزرگسالان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید