مزارع کشاورزی آینده

به گزارش وبلاگ همصحبت، در روش کشت هیدروپونیک، گیاهان و سبزیجات در آب کشت می شوند و متخصصان سعی می نمایند تمام احتیاج های گیاهی را به وسیله آب و افزودن عناصر ریزمغذی و درشت مغذی تأمین نمایند. همین طور ممکن است در این روش کشت آبی از مواد نگهدارنده بی اثر استفاده گردد.

مزارع کشاورزی آینده

نسل جدید کشاورزی و پرورش مواد غذایی دیگر احتیاجی به هکتار ها زمین و خاک یا خورشید ندارد و فقط به وسیله روش کشت هیدروپونیک استفاده می نماید.

به گزارش یک پزشک، دو استاد دانشگاه لیورپول به نام های جنس توماس و پل مایرز از سال 2014 تمام کوشش و همت خود را برای توسعه آزمایشگاه های کشاورزی هیدروپونیک یا کشت های آبی صرف نموده و تا به امروز چندین سیستم پرورش گیاهان و مواد غذایی سبزیجات مصرفی انسان ها در چند نقطه شهر لیورپول راه اندازی کردند. آن ها تمام امکانات، دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد و منابع خود را گردآوری کردند تا آزمایشگاه Farm Urban را توسعه داده و به مدلی برای کشاورزی در آینده تبدیل نمایند.

در روش کشت هیدروپونیک، گیاهان و سبزیجات در آب کشت می شوند و متخصصان سعی می نمایند تمام احتیاج های گیاهی را به وسیله آب و افزودن عناصر ریزمغذی و درشت مغذی تأمین نمایند. همین طور ممکن است در این روش کشت آبی از مواد نگهدارنده بی اثر استفاده گردد.

کشت هیدروپونیک مزایای بی شماری در مقایسه با کشت های سنتی دارد. آزمایشگاه های کشاورزی توماس و مایرز به جای افقی، در عمق زمین و عمودی توسعه داده می گردد؛ یکی در کارخانه قندی قدیمی شهر لیورپول و دیگری در یک انبار قدیمی است. دیگری هم در خود دانشگاه لیورپول دایر شده است.

وقتی به این آزمایشگاه های مدرن پرورش مواد غذایی سر بزنید، با ردیف هایی عمودی و زیبایی از انواع کاهوها، سبزیجات و صیفی جات روبه رو می شوید که زیر نور چراغ های ال ای دی می درخشند. لوله های استوانه ای شکلی وجود دارد که آب و مواد مغذی گیاه را دائما به آن رسانده؛ در حالی که اصلا خبری از نور خورشید یا خاک نیست. ریشه های گیاهان در آب بوده و هر جعبه چندین گیاه را در خود جای داده است.

این استادان دانشگاه اعتقاد دارند روش های سنتی کشاورزی و استفاده از هکتار ها زمین دیگر جواب گوی بشر آینده نیست. جمعیت دنیا رو به افزایش است و سازمان بهداشت دنیای تخمین زده تا سال 2025 نزدیک به 70 درصد کل مردم در مناطق شهری ساکن باشند. به همین دلیل برای حفظ زیستگاه های طبیعی و بهبود امنیت غذایی در سراسر دنیا احتیاج به تغییرات اساسی در روش های فراوری مواد غذایی وجود دارد.

تا به امروز طرح های مشابه زیادی برای پرورش مواد غذایی در مکان های شهری پیشنهاد شده است؛ ولی طرح توماس و مایرز متفاوت است. در روش پرورش مواد غذایی هیدروپونیک احتیاجی به تراکتور یا استفاده از سموم دفع آفات نیست. این روش به حفظ خاک و پایداری زمین یاری می نماید و خطر نابودی آن را ندارد.

آن ها بخشی از سرمایه راه اندازی آزمایشگاه های خود را وام گرفتند و بخشی دیگر از سرمایه را با فروش سبزیجات و مواد غذایی پرورش داده شده تأمین می نمایند. افزون بر این، کمپین های تبلیغاتی به نام Greens for Good نیز برای جمع آوری سرمایه به راه انداختند.

آن ها سعی کردند دانش آموزان را هم با این روش پرورش مواد غذایی آشنا نمایند و در یک مدرسه مزرعه پرورش سالاد راه بیندازند. دانش آموزان هر روز به این مزرعه سر زده و شاهد رشد گیاهان هستند و از نزدیک با فناوری فراوری مواد غذایی پیشرفته آشنا می شوند.

منبع:گاردین

ترجمه: میثاق محمدی زاده

منبع: فرادید

به "مزارع کشاورزی آینده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزارع کشاورزی آینده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید