لا تانیه یکی از محبوب ترین رستوران های کبک به شمار می رود
به گزارش وبلاگ همصحبت، جاذبه ها/ براساس آخرین گزارش های منتشر شده، لا تانیه یکی از محبوب ترین رستوران های کبک به شمار می رود.

لا تانیه (La Tanière) در سال 1977 تأسیس شد و هنوز جز خوش نام ترین ها در فهرست برترین غذاخوری های شهر کبک محسوب می گردد، چرا که مالکان آن، کارن ترین (Karen Therrien) و فردریک لاپلانت (Frédéric Laplante) رستوران را با استفاده از روش ها و نگاه های نوین و معاصر بطور مداوم بروز نگه داشته اند. گفته می گردد که این رستوران از مواد اولیه محلی در غذاها استفاده می نماید و منوهایی با 10، 15 و 20 نوع غذای اصلی ارائه می دهد. گوشت گوزن به عنوان یک غذای اصلی همواره در منوی رستوران وجود داشته است اما امروزه با تکنیک های مدرن خاصی تهیه می گردد. جای نشستن رستوران خود فضایی منحصر بفرد و مملو از آثار هنری هنرمندان کبک بوده که تعهد رستوران به ریشه های بومی را یادآوری می نماید.
منبع: همگردی