خبرهای خوش دولت برای اورژانس هرمزگان
به گزارش وبلاگ همصحبت، رئیس اورژانس هرمزگان با اشاره به حمایت دولت و مسئولان وزارت بهداشت از حوزه بهداشت و درمان این استان، گفت: خبرهای خوشی برای حوزه اورژانس این استان در راه است.

به گزارش وبلاگ همصحبت آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر حسین قاسمی یکشنبه 26 مرداد اظهار کرد: هفته پیش در نشستی با رئیس سازمان اورژانس مسائل و مسائل اورژانس هرمزگان ازجمله کمبود نیروی انسانی و ضرورت توسعه و نوسازی ناوگان اورژانس هرمزگان مطرح و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد. به زودی یک فروند بالگرد ملکی به منظور توسعه خدمات اورژانس در سطح استان هرمزگان و با توجه به داشتن بیش از 12 هزار کیلومتر مرز آبی و 14 جزیره، خریداری و به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده می گردد.
رئیس اورژانس هرمزگان صدور مجوز استخدام 150 نفر و اختصاص اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های ویژه مسیرهای سخت گذر و تأمین اعتبار برای نوسازی هفت پایگاه اورژانس شهری و جاده ای را از دیگر خبرهای خوش دولت برای حوزه بهداشت و درمان هرمزگان عنوان نمود. نیمه مردادماه سال جاری نیز با حمایت دولت و وزارت بهداشت، سه پایگاه اورژانس شهری در بندرعباس و دو پایگاه اورژانس هوایی در بستک و بندرلنگه به بهره برداری رسید.
هرمزگان 57 پایگاه جاده ای و روستایی، 20 پایگاه شهری، 2 پایگاه دریایی و دو پایگاه هوایی دارد.
منبع: همشهری آنلاین