تصویر روز ناسا: ستاره ای در آستانه تغییرات بزرگ در آسمان جنوبی
به گزارش وبلاگ همصحبت، ستارگانی مانند WR 40 در مقایسه با خورشید سریع تر مراحل زندگی خود را سپری می نمایند و جوان تر می میرند. این ستارگان به سرعت ذخیره هیدروژن در هسته خود را به اتمام می رسانند و عناصر هسته ای سنگین تری را ترکیب می نمایند. در همین حال لایه های بیرونی خود ستاره که به وسیله باد های ستاره ای زیادی بیرون می زنند، منبسط می شوند.

جرم مرکزی در تصویر امروز ناسا، ستاره WR 40 است که در سمت صورت فلکی شاه تخته (Carina) در آسمان جنوبی واقع شده است.
تصور کنید به ستاره ای سفر می کنید که جرم آن نزدیک به صد برابر جرم خورشید ما، یک میلیون بار درخشان تر با 30 برابر دمای سطح آن باشد.
چنین ستارگانی واقعاْ وجود دارند و بعضی به نام ستاره های ولف رایت (WR) شناخته می شوند که به افتخار ستاره شناسان فرانسوی چارلز ولف و جورج رایت نام گذاری شده اند.
در تصویر امروز ناسا چه می بینیم؟
جرم مرکزی در تصویر امروز ناسا، ستاره WR 40 است که در سمت صورت فلکی شاه تخته (Carina) در آسمان جنوبی واقع شده است.
ستارگانی مانند WR 40 در مقایسه با خورشید سریع تر مراحل زندگی خود را سپری می نمایند و جوان تر می میرند. این ستارگان به سرعت ذخیره هیدروژن در هسته خود را به اتمام می رسانند و عناصر هسته ای سنگین تری را ترکیب می نمایند. در همین حال لایه های بیرونی خود ستاره که به وسیله باد های ستاره ای زیادی بیرون می زنند، منبسط می شوند.
ستاره مرکزی WR 40 اجزای جو خود را با سرعتی نزدیک به صد کیلومتر بر ثانیه به بیرون پرتاب می نماید. این لایه های به بیرون پرتاب شده، به سحابی بیضی شکل درحال توسعه RCW 58 تبدیل شده اند که در تصویر امروز ناسا قابل مشاهده است.
منبع: دیجیاتو
منبع: فرادید