(تصاویر) صفر تا صد ماجرای مغناطیسی شدن بدن افراد بعد از دریافت واکسن کرونا

به گزارش وبلاگ همصحبت، بر اساس اعلام کارشناسان، در واکسن های کرونا که توسط وزارت بهداشت تایید شده نه آهن، نه آهن ربا و… وجود ندارد؛ و دلیل انتشار این شایعات بعضی افراد هستند که با نفس واکسیناسیون مردم مخالف هستند و با ایجاد شایعات عوام فریبانه به دنبال دلسرد کردن مردم از دریافت واکسن ها خارجی و ایرانی هستند.

(تصاویر) صفر تا صد ماجرای مغناطیسی شدن بدن افراد بعد از دریافت واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، حدود دو سالی از انتشار دنیای ویروس کرونا میگذرد، بیماری خطرناکی که تا به امروز باعث مرگ و ابتلای میلیون ها نفر در سرتاسر دنیا شده است. متأسفانه علارغم کوشش های دانشمندان بیش از 200 کشور، تا به امروز درمان قطعی برای این بیماری کشف نشده است، اما تعداد محدودی از کشور ها پیروز به ساخت واکسنی برای این بیماری شده اند.

جمهوری اسلامی ایران نیز یک از این کشورهاست که توانسته مراحل اولیه ساخت این واکسن ها را با کوشش های محققین خود آن هم در اوج تحریم های علمی و مالی با پیروزیت پشت سر بگذارد و احتمالا تا حدود 3 ماه دیگر واکسیناسیون عمومی در کشورمان آغاز خواهد شد.

در این زمینه اما، در روز های گذشته ویدئو و عکس هایی در شبکه های اجتماعی در حال باز نشر است که مدعی شده، افرادی که اقدام به دریافت واکسن کرونا نموده اند به دلیل ورود میکروچیپ، باعث آهنربایی شدن بدن آن ها شده است، خبری که نگرانی مردم را از تزریق واکسن های خارجی و همچنین تردید در خصوص دریافت واکسن های ایرانی کرونا را در پی داشته است. در این گزارش سعی خواهیم کرد به آنالیز این موضوع بر اساس شواهد و دلایل علمی بپردازیم.

ماجرا از کجا آغاز شد؟

از حدود دو هفته پیش، در شبکه های اجتماعی، تعدادی از افراد از مغناطیسی شدن بدن خود به دلیل دریافت واکسن کرونا خبر می دادند. این ویدئو ها که میلیون ها بار در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده اند، در واقع محصول یک چالش فضای مجازی برای سرگرمی است که توسط نوجوانان و جوانان در شبکه اجتماعی تیک تاک به راه افتاده بود.

در این چالش افراد به شوخی وانمود می کردند بعد از دریافت واکسن کرونا بدنشان آهن ربایی شده است و خودشان را به اجسام فلزی و یخچال می چسباندند و ویدئوی کوتاه می ساختند. این ویدئو ها با استقبال زیاد روبرو شد و هر نفری سعی می کرد به گونه ای خلاقانه تر در این ویدئو ها ظاهر گردد.

مسئله، اما آن جا جدی شد که پاره ای از افراد زیرنویسی به آن ها اضافه و ادعا کردند که این ویدئو ها واقعی هستند و اثرات واکسن را نشان می دهند. با پخش گسترده این ویدئو های به عنوان ویدئوی واقعی، تیک تاک و بعد یوتیوب با گذاشتن یک برچسب هشدار، اقدام به حذف آن ها کردند، اما پخش آن ها در وبسایت های دیگر ادامه پیدا کرد.

جالب است بدانید در ایران نیز حدود چهار روز پیش یک فیلم در فضای مجازی آغاز به باز نشر نمود که در آن فردی که خود را پزشک طب سنتی اعلام می نماید با قرار دادن یک کلید بر روی دستان یک سالمند مدعی می گردد که کشور های خارجی با وارد کردن چیپ های الکترومغناطیسی به بدن افراد قصد کنترل آن ها را دارند و علت جذب شدن آهن بر روی بدن افراد نیز همین میکرو چیپ ها می باشد.

بعد از این کلیپ مهراب قاسم خانی، نویسنده کشورمان نیز با شرح اینکه قطعا با هر شرایطی واکسن زدن را به همه پیشنهاد می نماید، اما از پزشکان سوال می پرسد که بدن پدر و مادرش چرا پس از تزریق واکسن کرونا خاصیت آهنربایی پیدا نموده و سکه به بازوی آن ها می چسبد. وی فیلم هایی از چسبیدن کلید و سکه به بدن پدر و مادرش را در اینستاگرام خود استوری کرد.

مهراب قاسم خانی با انتشار استوری های بعدی اظهار داشت که بدن تعدادی از دوستانش که هنوز واکسن کرونا دریافت ننموده اند نیز همین واکنش را نشان داده است.

بر خلاف این ادعا ها رضا توکلی بازیگر سینما و تلویزیون، تصویر عجیبی از خودش منتشر کرد و نوشت: نیت و نوبت دریافت برای تزریق واکسن هم جوابه، من که هنوز واکسن نزدم.

نظر کارشناسان ایرانی در خصوص وجود میکروچیپ در واکسن های کرونا

دکتر حمید سوری رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید19 در واکنش به ادعای اخیر در فضای مجازی مبنی بر خاصیت آهنربایی به دنبال تزریق واکسن های کرونا، با تاکید بر اینکه هیچکدام از واکسن های موجود، در ترکیب خود آهن ندارند، گفت: در خصوص کلیپ هایی که آهن یا آهن ربا را روی پوست کسانی که واکسن زده اند می گذارند و نمی افتد، چند نکته قابل شرح است؛ اول آنکه آهن ربا همانطور که از اسمش پیداست آهن را جذب می نماید و هیچکدام از واکسن های موجود فراوری شده اصلا آهن در ترکیب خود ندارند. دوم هم آنکه برای این که چنین جذبی صورت گیرد لااقل حدود یک گرم آهن، نیکل یا کبالت ضروری است تا از زیر پوست یا داخل عضله بتواند این جذب صورت گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین از مجموع فلزات مقدار بسیار بسیار ناچیزی از ترکیبات آلومینیوم در برخی واکسن ها وجود دارد که آن هم به هر مقدار جذب آهن ربا نمی گردد. از طرفی مقداری حتی کم آهن در بدن انسان وجود دارد که می تواند آهن ربا را جذب کند.

این اپیدمیولوژیست، تاکید نمود: از مجموع صحبت های ذکر شده باید نتیجه گرفت که در واکسن های کرونا که توسط وزارت بهداشت تایید شده نه آهن، نه آهن ربا و… قرار ندارد و مردم عزیز نگران آن نباشند. متاسفانه برخی افراد که با نفس واکسیناسیون مخالف هستند دنبال سوژه هایی عوام پسند برای القای نظر غیرعلمی خود به مردم هستند. این افراد فراموش نموده اند که اگر واکسیناسیون نبود معلوم نبود تا به امروز چند صد میلیون نفر به خاطر آبله، سل، کزاز و سایر بیماری های قابل پیشگیری با واکسن فوت نموده بودند.

وی گفت: گفتنی است که هیچ دارو، واکسن یا محصول بیولوژیک 100 درصد ایمن نیست، ولی ضروری است به معادله سود و زیان ناشی از زدن یا نزدن واکسن کرونا توجه کنیم و آن زمان راحت تر تصمیم برای تزریق واکسن کرونا، بدون وسواس و حساسیت داشتن در نوع و کشور سازنده آن تصمیم گرفته و در اولین فرصت خود را واکسینه خواهیم کرد.

مراحل تأیید و صدور مجوز دارو و یا واکسن برای استفاده در ابعاد دنیای به چه صورت انجام می گردد؟

عموما در کشور ها یک سازمان مرکزی وابسته به دولت وظیفه تایید محتوای واکسن ها را به لحاظ ایمنی و سلامت بر عهده دارد. برای مثال در آمریکا این مسئولیت به عهده سازمان غذا و دارو (FDA) است. این سازمان ها لیست ریز تمام موادی که در واکسن های تایید شده استفاده شده اند به صورت عمومی منتشر می کنند.

علاوه بر این نهاد های دولتی، شماری از موسسات عظیم دانشگاهی و مستقل در زمینه کنترل کیفی محصولات بهداشتی مرتبط با سلامت به طور جداگانه این واکسن ها را مورد آنالیز قرار می دهند. به این صورت که محتویات درون یک شیشه واکسن را به داخل مجهزترین آزمایشگاه های خصوصی دنیا برده و آن را به صورت معکوس به مواد اولیه سازنده تجزیه می کنند. به عبارت دیگر شاید ساختن واکسن های پیشرفته از عهده هر کسی برنیاید، اما شکستن و مشاهده مواد تشکیل دهنده آن در آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی امری رایج و فراگیر به شمار می آید.

متخصصان این نهاد های دانشگاهی و پژوهشی، چه دولتی و چه غیردولتی، هیچ ماده یا ترکیب فلزی که بتواند خاصیت چسبندگی یا آهنربایی را ایجاد کند در این واکسن ها شناسایی ننموده اند.

موسسات و داشنمندان دنیای چه می گویند؟

تا به امروز بیش از 2 میلیارد دوز واکسن به بدن افراد در سراسر دنیا تزریق شده است و دو نهاد بالا دستی آژانس دارویی اتحادیه اروپا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا بر فرآیند واکسیناسیون نظارت می کنند. این نظارت سختگیرانه بر محتوای واکسن ها از نحوه فراوری آغاز شده و تا رسیدن آن به دست مصرف کننده ادامه دارد. با این حال تا کنون نه این نهادها، نه سازمان دنیای بهداشت و نه هیچ نهاد علمی، تحقیقی و بین المللی موردی از آهن ربا شدن بدن افراد را در اثر واکسینه شدن هر یک از واکسن های تایید شده گزارش ننموده اند.

ال ادواردز، استادیار فناوری زیست پزشکی از دانشگاه ردینگ، به خبرگزاری نیوزویک در این زمینه گفت: به هیچ وجه هیچ راهی وجود ندارد که یک آهنربا پس از تزریق به بازوی فرد بچسبد. بدن شما دقیقاً از همان بلوک های سازنده بیولوژیکی مواد موجود در واکسن ساخته شده است. بنابراین، تزریق یک دوز ناچیز از این ماده شما را تحت تأثیر مغناطیسی قرار نمی دهد. پس در هیچ کدام از انواع واکسن های کووید 19 ریزتراشه وجود ندارد.

نشریه فوربز نیز با نوشتن چند نکته مهم به رد این ادعا ها می پردازد:

1- برای اینکه یک کلید به شما بچسبد باید آهنربای زیادی به بدن شما وارد گردد. اما یک دوز واکسن کرونا کمتر از یک میلی لیتر است، و فایزر فقط 0.3 میلی لیتر حجم دارد. این میزان برای انتقال یک میکروچیپ عادی کافی نیست. حتی اگر کل آن مایع پر از آهن فرومغناطیسی باشد، آنقدر کافی نیست که کلید را روی بازویتان نگه دارد.

2- به مواد سازنده واکسن های کووید نگاه کنید. در واکسن ها به جز ام آران ای، یا آدنوویروس، مقادیری لیپید، پروتئین، نمک و شکر هست. این واکسن ها هیچ کدام حاوی آهن فرومغناطیسی نیست.

3- هیچ مدرک و سند واقعی برای اثبات تئوری های توطئه درباره میکروچیپ واکسن وجود ندارد. برخی برای دیده شدن با زدن کمی عسل یا چسب کلید را به پوست خود می چسبانند یا اینکه تصاویر و ویدئوهایشان را دستکاری می کنند.

دلیل جذب آهن توسط بدن برخی از افراد چیست؟

این یک واقعیت است که برخی از افراد در سرتاسر دنیا به دلیل شرایط خاصی که دارند می توانند وسایل فلزی را به بدن خود جذب کنند و رکورد گینس هم برای این افراد در دنیا ثبت شده است و این مورد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و عواملی مانند کشش سطحی بین دو جسم، میزان و جنس و سطح تماس دوجسم، میزان گلبول های قرمز و میدان پارامغناطیسی قلب از دلایل این امر باشد و افرادی که دارای این ویژگی هستند از همین واقعیت های فیزیکی استفاده می کنند. به عنوان مثال در ایران نیز پسری به نام ابوالفضل که اهل استان فارس است دارای بدنی با این قابلیت می باشد و نام و مشخصاتش به دلیل وجود میدان مغناطیسی در کتاب گینس ثبت شده است.

پس همان طور که در بالا به آن اشاره کردیم به طور کلی ما نمی توانیم انکار کنیم که میدان مغناطیسی در بدن افراد وجود ندارد؛ قلب میدان مغناطیسی ایجاد می نماید و موجب تپش می گردد و برخی افراد هم گلبول قرمز بالایی دارند و می توانند تحت تاثیر میدان مغناطیسی قرار گیرند و بدنشان فراوری میدان مغناطیسی نماید، اما آنچه که ادعا می گردد بدن افراد به دلیل دریافت واکسن کرونا باعث ورود میکروچیپ و آهنربایی شدنشان می گردد شایعه ای بیش نیست.

کلام آخر…

تئوری توطئه از دیرباز در جوامع بشری وجود داشته است. از قوی ترین شاخه های تئوری توطئه، نهضت ضد واکسیناسیون در دهه های گذشته است که از مخالفت با واکسیناسیون آبله آغاز شده و سپس با مخالفت با واکسیناسیون فلج اطفال ادامه یافته و اکنون به واکسن بیماری کووید-19 رسیده است. هدف افرادی که پشت سر نشر گسترده شایعات شبه علمی هستند در واقع به چالش کشیدن علمی اتفاقات با استفاده از مدارک محکم نیست، بلکه قصد آنان شک انداختن در اذهان عمومی نسبت به کارآمدی روش های درمان است و در این راه عمدتا بر بی اطلاعی عمومی افراد سرمایه گذاری می کنند.

برای مقابله با این دست ادعا ها کارشناسان توصیه می کنند قبل از باور کردن آنچه در اینترنت و به خصوص شبکه های اجتماعی منتشر شده، هر اندازه هم که منطقی و موجه جلوه کند، به وبسایت های معتبر مراجعه گردد و نظر کارشناسان رشته های مرتبط را جویا شویم.

منبع: فرارو

به "(تصاویر) صفر تا صد ماجرای مغناطیسی شدن بدن افراد بعد از دریافت واکسن کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "(تصاویر) صفر تا صد ماجرای مغناطیسی شدن بدن افراد بعد از دریافت واکسن کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید